EYELASH EXTENSIONS

Eyelash extensions er enkelte syntetiske hår som forlænges med dine egne, denne behandling er til dig som ønsker mere fylde eller længde på dine egne vipper.
Vi finder sammen frem til den længde der passer til dig og din øjnefacon, så vi får et perfekt og naturligt resultat, som stemmer overens med dit ønske om Eyelash extensions.

Behandlingens varighed er 120 min for fuld påsætning.

(det er vigtigt at du møder op på dagen uden mascara, og ikke har brugt en olieret make-up fjerner, da det mindsker holdbarheden på limen)

For at beholde dine vipper smukke, anbefales det at du får en opfyldning ca. hver 3 uge, da holdbarheden på Eyelash extension er meget individuelt, vil der selvfølgelig være nogle der kan gå 2 uger mellem, hvor andre kan gå 4 uger.

Det er vigtigt at du efter din behandling ikke går i bad, solarium eller sauna de første 12 timer, da limen skal have lov til at hærde.
For at passe på dine vipper bedst muligt anbefales det også at du kun dubber dine øjne efter bad, og ikke tørrer dine øjne i håndklæder, da dette kan være med til at løsne dine vipper.

Der anbefales ikke brug af mascara på dine Eyelash extension, men man kan godt.  Dette vil selvfølgelig være med til at holdbarheden bliver mindre.

Brug en make-up fjerner der ikke er olieret, olie kan være med til at løsne limen.
Pas på ikke at gnide i dine øjne, da dette også kan løsne dine vipper.

Ønsker du at få fjernet dine Eyelash extensions er dette også en mulighed.
Dette anbefales ikke at gøre derhjemme, da produktet ikke må komme i øjnene.

Nyt sæt single eyelash extensions 120 min 499,-

Opfyldning efter ca. 14 dage 45 min 249,-

Opfyldning efter ca. 3 uger 60 min 349,-

Fjernelse af eyelash extensions 199,-

 

For tidsbestilling ring på 22731000